söndag 1 mars 2009

Livet går ändå vidare...

Jag är fortfarande sorgsen, men livet fortsätter nästan som vanligt. Det är skönt att det finns gott om människor omkring mig som kände den underbara personen som nu har gått bort. Vi har pratat och pratat om henne hela veckan och det hjälper. Det är fortfarande en ofattbar sorg, men nu är det främst hennes familj som jag tänker på. Jag hoppas att vi som finns runtomkring barnen kan få hjälpa till. Det skulle kännas bra.

Jag måste jobba vidare med mina förberedelser för affären. Jag har t.ex köpt in en massa smyckesdelar både från grossister och vanliga pärlshopar på nätet. Jag har några favoritwebshopar som jag gärna rekommenderar: http://www.pagoni.se/, http://www.pärlfynd.se/, http://www.pärlgrossisten.se/ och http://www.sirlig.se/. Dessa shoppar har ett stort utbud och är väldigt prisvärda. Nu ska här tillverkas smycken.
Jag är inte riktigt klar med mina klädinköp än. Jag ska handla lite av Kaffe som jag träffade på modemässan i Köpenhamn, men jag väntar fortfarande på bilder på de plagg jag vill ha. Jag har spanat in en blus och en tunika som jag tycker skulle passa in hos mig. I väntan på dessa bilder fick jag se en kofta (för 299 kronor) som jag tyckte var fin. Jag vet inte vad ni tycker?

Ha en skön vecka därute och ta hand om varandra för livet är skört.

1 kommentar:

  1. Vad hemskt att höra om din kompis. Livet är inte självklart. För att svara på din mer triviala (men ändå intressanta) fråga så tycker jag att den rosa koftan är superfin.

    SvaraRadera