söndag 11 januari 2009

Vilket klädmärke ska jag ha?

Liten sommarfägring i januari

I morgon känns det som allvaret börjar. Det har varit många helgdagar och hur härligt jag och familjen än har haft det ska det bli skönt att få komma igång. Jag har använt lovet till att göra klart min webbsida för Södrast och när den är uppe på servern ska jag sprida adressen.

Jag ska till Formexmässan i Stockholm nästa vecka och då ska jag titta på varor till butiken. Det är mest presentartiklar på mässan. Jag tänkte förutom prylar och souvenirer för turisterna ha barnkläder och ett klädmärke för vuxna. Frågan är bara vilket klädmärke? Jag behöver hjälp! Jag funderar på det danska märket Vila eller Object eller kanske Odd Molly? Min kundkrets kommer nog mest att vara kvinnor 30-70 år, som bor på Söderslätt eller turister som vill se Sveriges sydligaste plats. Vad tror ni därute? Om ni har tid, titta gärna på följande webbsidor:

http://www.modezine.com/se/marken/vila

http://www.modezine.com/se/marken/object

http://oddmolly.com/collections/winter08

http://www.mandeldesign.se/fashion/blog.asp

Vad ska jag välja? Har ni andra klädmärken som ni tror skulle passa så tipsa mig gärna om dem. Tips på prylar, webbplatser med bra saker mottages tacksamt. Ha det gott där ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar