tisdag 10 februari 2015

2015 på Södrast

Nytt år på Södrast!
 
Nu väntar jag bara på lite ljus och värme. Sedan blir det som vanligt att lite Villervallakläder kommer in i butiken. Men först ska jag ha en reahelg 28/2-1/3 då jag rear ut alla damkläder till 50%.
 
 
Jag var på modemässan i Köpenhamn för en vecka sedan och då träffade jag Smash som är ett spanskt klädmärke. Det var svårt att stå emot och jag har beställt massor av klänningar. De kostar runt 500 kronor och det känns prisvärt. Deras kläder påminner lite om Desigual som jag gillar. Men nackdelen med Desigual är att kläderna finns överallt och är i dyraste laget. Då är jag glad att jag hittat Smash. Det kommer fler bilder längre fram.

 
Det var också inredningsmässa i Stockholm och då besökte jag Rice,
som blir ett nytt märke på Södrast. Det är väl härligt med lite färg?

 
Det kommer att komma mycket nytt på Södrast, fler Morrisprodukter t.ex.

 
Det jag verkligen ser fram emot är vår- och sommarkläder. Det är tufft med mörkret och kylan i januari och februari och jag vill gärna drömma om när jag sitter i trädgården i en sommarklänning sippande på en jordgubbsdaquari.

 
Just nu kommer jag att ta det lugnt några veckor tills våröppningen 12 mars. Det står en hel del spännande saker på programmet och bilder kommer att komma här senare.
 
Jag önskar alla ett härligt 2015.
Kramar Cecilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar